top of page
Joeri Vermeulen

Volledige badkamerrenovatie van A tot Z

20 JAAR ERVARING VOOR UW BADKAMER

Uw badkamer is de relaxplek bij uitstek in uw woning. Een plaats waar u tot rust komt na een drukke werkdag en waar u wilt genieten van een goed werkende sanitaire installatie van bad, douche, kranen, toilet en wasbakken. Die totaalservice is een kolfje naar de hand van Joeri Vermeulen in Niel. Volledige badkamerrenovatie, en u daarbij volledig ontzorgen, is zijn specialiteit.

Badkamerrenovatie (12).jpg

VAKMANSCHAP EN PERFECTIONISME VERZEKERD

Joeri Vermeulen deed 10 jaar ervaring op in loondienst, waarna hij besloot om zijn eigen onderneming op te richten en zich te specialiseren in totaalrenovatie van badkamers. In totaal al meer dan 20 jaar ervaring. Daarbij mag u rekenen op professionaliteit en perfectionisme. Zo krijgt u de badkamer waarop u recht hebt: een totaalaanpak met de beste materialen en geïnstalleerd met behulp van de modernste technieken.

FOCUS OP SANITAIR

Joeri Vermeulen is een specialist in sanitair. Dat vakmanschap komt perfect van pas bij de totaalrenovatie van badkamers. Zo bent u zeker van de juiste knowhow, waarmee hij uw badkamer omtovert tot uw eigen wellnessruimte waarin u helemaal tot rust komt. Uiteraard neemt Joeri de nodige tijd om te luisteren naar uw wensen en behoeften. Op basis van die informatie stelt hij u een renovatieplan op maat van uw situatie voor, dat is afgestemd op de beschikbare badkamerruimte in uw woning.

BADKAMERRENOVATIE IN NIEL

Bent u benieuwd hoe Joeri Vermeulen uw badkamer transformeert naar het ideale oord waarin u altijd tot rust komt? Dan is het de hoogste tijd om contact met hem op te nemen. Hij luistert graag naar uw wensen en zet deze om in een realistisch ontwerp dat tegemoetkomt aan al uw wensen. Dat doet hij volledig in overleg met u, zodat u de badkamer krijgt die u in gedachten had en waarvan u nog vele jaren naar hartenlust geniet.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VAN JOERI VERMEULEN IN NIEL, ANTWERPEN VOOR UW BADKAMERRENOVATIE? NEEM DAN SNEL CONTACT MET HEM OP!

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page