top of page
Joeri Vermeulen

Cv installeren en onderhouden

UW ERKENDE
ATAG SELECT DEALER

Uw leefcomfort is een belangrijke aangelegenheid. Daarom is de keuze voor een geschikte centrale verwarmingsinstallatie een belangrijk moment waarbij u professioneel advies nodig hebt. Joeri Vermeulen in Niel is de ideale partij om u te adviseren bij de centrale verwarmingsinstallatie die het best past bij uw wensen en verwachtingen. Professionaliteit en ervaring komen hier samen tot een service op maat van uw behoeften en verwachtingen.

Atag Select dealer

CENTRALE VERWARMINGSKETELS EN ZONNEBOILERS

Joeri Vermeulen is gespecialiseerd in de installatie van traditionele verwarmings-ketels en in de plaatsing van zonneboilers. Daarbij neemt hij de volledige installatie voor zijn rekening. Van de leidingen en radiatoren tot de ketel zelf; Joeri Vermeulen staat garant voor een feilloze plaatsing. Als erkend ATAG Select Dealer biedt hij het volledige gamma ATAG-producten aan. Daarnaast installeert hij ook toestellen van het merk Bosch. Die toestellen verzekeren u van een prima kwaliteit en bieden een maximaal rendement.

ONDERHOUD VAN CENTRALE VERWARMING

Behalve de installatie van uw centrale verwarmingsinstallatie kunt u ook op Joeri Vermeulen rekenen voor deskundig onderhoud. Zo hebt u altijd een ervaren specialist ter beschikking die de continuïteit van uw installatie garandeert en snel ter plaatse komt bij onverwachte problemen en pannes.

STEL UW VRAGEN OVER VERWARMING

Hebt u vragen bij de keuze van een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie? Neem dan snel contact op met Joeri Vermeulen in Niel. Hij adviseert u door eerst grondig naar uw wensen en verwachtingen op het vlak van leefklimaat te luisteren. Op basis daarvan adviseert hij u bij de keuze voor een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie. Aarzel niet om hem te contacteren en stel hem gerust al uw vragen. Die beantwoordt Joeri met de grootst mogelijke zorg zodat u een goed doordachte keuze maakt.

LAAT UW CV INSTALLEREN OF ONDERHOUDEN DOOR JOERI VERMEULEN IN NIEL, ANTWERPEN. NEEM SNEL CONTACT MET HEM OP.

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page