top of page
Joeri Vermeulen

Rioleringswerken, regenwaterrecuperatie en waterontharding

SPECIALIST IN WATERBEHANDELING

Naast sanitair zoals baden, douches en wasbakken is Joeri Vermeulen uit Niel, Antwerpen ook uw ideale partner voor rioleringswerken en de plaatsing van toestellen voor waterontharding en regenwaterrecuperatie. Al die toepassingen verzorgt hij op een professionele wijze. Daarbij maakt Joeri gebruik van toestellen en onderdelen van topkwaliteit. Die verzekeren u op elk moment van een sanitaire installatie die beantwoordt aan al uw wensen en verwachtingen.

Riolering (1).jpg
Riolering (4).jpg
Riolering (1)_1.jpg

RIOLERINGSWERKEN

Joeri is uw specialist in rioleringswerken, zoals de aanleg van een nieuwe riolering, het herstellen van een bestaande riolering of het aanleggen van een gescheiden rioleringsstelsel. Het afkoppelen van regenwater bij nieuwbouwprojecten en grondige renovaties is verplicht. Hierbij wordt het regenwater van het afvalwater gescheiden. Het hemelwater wordt afgevoerd naar een regenwaterput of infiltratievoorziening, terwijl het vuile afvalwater in de riolering belandt.

REGENWATERRECUPERATIE

Uw toilet doorspoelen, wasmachines draaien, schoonmaken of planten water geven: daar is helemaal geen drinkwater voor nodig, regenwater is er ideaal voor en het is gratis! Zo spaart u aanzienlijk op uw drinkwaterverbruik en op uw factuur. Joeri kan een regenwaterinstallatie installeren om hemelwater op te vangen en te recupereren.

WATERONTHARDING

Een waterontharder, waterverzachter of waterontkalker haalt magnesium en kalk uit het water en maakt hard water zachter. Waterontharding zorgt op die manier voor een hogere waterkwaliteit en een langere levensduur van uw sanitaire toestellen, huishoudelijke apparaten en waterleidingen. Bovendien hebt u minder zeep en detergenten nodig, is het water zacht voor de huid en geniet u van gezonder kraantjeswater. Reken op Joeri Vermeulen om waterverzachter te installeren aan de hoofdkraan van uw woning.

NEEM CONTACT OP MET JOERI VERMEULEN

Vragen over rioleringswerken, regenwaterrecuperatie en waterontharing? Stel Joeri gerust al uw vragen. Hij beantwoordt ze graag met de grootst mogelijke zorg.

MEER WETEN OVER UW VOORDELEN VAN REGENWATERRECUPERATIE OF WATERONTHARDING? RIOLERINGSWERKEN LATEN UITVOEREN? NEEM SNEL CONTACT OP MET JOERI VERMEULEN IN NIEL, ANTWERPEN!

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page