top of page
Joeri Vermeulen

Sanitair installeren en onderhouden

VOLLEDIGE AANSLUITINGEN VOLGENS UW WENSEN

Een professionele installateur vinden die uw sanitair op een deskundige wijze installeert, is niet altijd evident. Met Joeri Vermeulen in Niel kiest u voor een vakman met meer dan 20 jaar ervaring. Hij maakt er een erezaak van om u de juiste toestellen en installaties te adviseren. Daarbij luistert Joeri uitgebreid naar uw behoeften en wensen.

Warmtepompboiler

AANSLUITINGEN, AFVOEREN EN KRANEN VERVANGEN

Of het nu gaat om een kraan vervangen of om een volledige badkamerrenovatie; Joeri Vermeulen neemt uw klus voor zijn rekening en levert daarbij de best mogelijke service. Afvoeren aanleggen, diverse sanitairtoestellen aansluiten en toiletten herstellen, hij doet het allemaal met een glimlach.

NEEM CONTACT OP MET JOERI VERMEULEN

Wat sanitair betreft, neemt Joeri Vermeulen uiteenlopende taken op zich. Zijn specialiteit is dan wel de totaalrenovatie van badkamers, maar u kunt bij hem ook terecht voor individuele herstellingen en plaatsingen van bepaalde sanitaire toestellen. Vragen of opmerkingen? Stel Joeri gerust al uw vragen. Hij beantwoordt ze graag met de grootst mogelijke zorg.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN SANITAIRSPECIALIST JOERI VERMEULEN IN NIEL, ANTWERPEN OM UW SANITAIR TE INSTALLEREN OF TE ONDERHOUDEN? NEEM SNEL CONTACT MET HEM OP!

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page